Individuele (online) coaching

Vergroot je zelfinzicht, ontwikkel jezelf en stuur je gedrag. Onze (online) coaching vergroot je autonomie en keuzevrijheid in het reageren op situaties. Wij bieden de gewenste steun en leren je knelpunten op te lossen met ons model OplossingsKracht.
Welkom in Harderwijk voor coaching op amplitie en Positieve Gezondheid. 


Ontdek de kracht van energiegevende (online) coaching
.

Welkom op onze website, waar we coaching aanbieden op het gebied van amplitie en Positieve Gezondheid in Harderwijk. Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en bieden energiegevende coaching aan voor medewerkers en leidinggevenden die persoonlijk en professioneel willen groeien.

Onze unieke aanpak richt zich op het door ons ontwikkelde coach- en communicatiemodel “OplossingsKracht voor de gewenste steun”.
Hierbij leren we je bewust om te gaan met je eigen knelpunten en bieden we je handvatten om zowel analytische, emotionele, creatieve als praktische steun te bieden aan jezelf en anderen.

We bieden coaching op maat, gericht op de behoefte van jou als persoon en je organisatie. Of je nu op zoek bent naar balans tussen werk en privé, het vergroten van persoonlijke effectiviteit en stressbestendigheid, het ontwikkelen van talenten, leiderschapskwaliteiten of loopbaanbegeleiding, wij helpen je graag verder.

Onze aanpak is gericht op kwaliteit, goede zorg en de gewenste steun. We maken je bewust van jouw eigen kracht en jouw oplossingskracht, om zo jouw professionele behandelplan te kunnen opstellen en werken naar jouw gewenste doelen.

Persoonlijke en professionele groei met energiegevende coaching in Harderwijk.
Het coaching-traject kan zowel online als offline plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we jouw vraag helder krijgen en het te verwachten eindresultaat bespreken. Op basis daarvan stellen we samen met jou een coaching contract op, waarin jouw doelstellingen en het aantal coaching sessies worden vastgelegd.

Ontdek hoe onze unieke coaching met OplossingsKracht jou kan helpen.
Onze coaching gaat verder dan alleen het bespreken van problemen. We leren je om bewust te worden van jouw eigen kracht en mogelijkheden, zodat je zelf in staat bent om effectieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar je voor staat. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze unieke coaching met het model OplossingsKracht jou kan helpen bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Neem contact op
Bel met Ingeloes Bense