Coaching

De PreventieCoach biedt ondersteuning aan jouw ontwikkeling door de juiste vragen te stellen, je inzicht te verschaffen, je uit te dagen over jouw werkwijze, je te prikkelen enz. Aan de hand van jouw inbreng in de coachgesprekken, fungeert De PreventieCoach als een sparringspartner, trainer en coach. Jouw manier van handelen, denken en voelen zal zichtbaar worden tijdens de coaching. Verschillende opdrachten en oefeningen kunnen worden gebruikt en vervolgens in de praktijk geoefend. We gaan samen voor een energiegevend traject. Deze trajecten bieden wij aan op verschillende niveaus: indivueel, team en organisatieniveau. Op alle drie de niveaus zijn wij zeer ervaren. Wij zijn zeer ervaren met online coachen en bieden e-coaching aan als ondersteuning van de face2face afspraken.

Onze aanpak

  • We brengen samen in kaart wat er speelt en staat stil bij de betekenisverlening.
  • We bieden je kennis en de instrumenten om het overzicht en de grip te krijgen op jezelf en de situatie.
  • Samen maken we de stap van weten naar willen, wegen, werken, waarderen en waken. Het resultaat vieren we:)

Redenen om te kiezen voor coaching

  • Professionele vaardigheden: samenwerken, communicatie, werken met collega’s, omgaan met veranderingen in en op het werk, leiderschap, nemen van beslissingen, verbinden en emotionele intelligentie, carriere en loopbaanvragen
  • Relatie en persoonlijke leiderschap: verbinden met anderen, relaties en relatieruis, bewustwording, zelfinzicht, gedragsverandering, assertiviteit, communicatie en coachen, omgaan met verandering, verlies en rouw op het werk.
  • Mentale, emotionele, fysieke en/of persoonlijke problematiek: de omslag van stress, mentale, emotionele en/of fysieke overbelasting naar vitaliteit en welzijn.

 

 

Heb je interesse gekregen in een samenwerking? Neem dan snel contact op!

Brochure coaching 2016

Bel