In deze bijzondere tijd hebben we onze agenda en diensten aangepast!

Nieuws en planning in 2020
Voorlopig werken wij online ivm Corona.

Organisaties benaderen ons voor het online coachen en opleiden van medewerkers en management in corona-tijd. Wij coachen leidinggevenden in het online bieden van de gewenste steun aan hun medewerkers.

Bel Ingeloes 0651089862 voor je vragen.

Welkom voor online coaching en ontwikkeling

Onze open opleidingen geven we niet meer in Harderwijk ivm Corona.
In plaats van het volgen van een 2-daagse opleiding coachen we je nu persoonlijk online.

Ergocoach werkplekadviseur gericht op het thuiswerken
Wij leiden je online op tot ergocoach want ook online kunnen we je op weg helpen met het geven van advies voor (thuiswerkende) collega’s.

Preventiemedewerker met OplossingsKracht gericht op positieve gezondheid.
Wij leiden je online op tot preventiemedewerker want ook online kunnen we je op weg helpen met het coachen van je collega’s.

Leidinggevenden met OplossingsKracht
Wij leren leidinggevenden ook online de gewenste steun geven aan medewerkers die thuiswerken.

Link naar online coaching tijdens Corona.
Het online werkplekadvies gericht op gezond (thuis)werken.

Algemene informatie over onze open opleidingen en onze Corona-veilige aanpassingen.

  • Normaal vinden onze open opleidingen plaats in onze prachtige trainingsruimte in Harderwijk. Het adres is Mecklenburglaan 94, 3843BP Harderwijk.
  • De PreventieCoach vindt het uitermate belangrijk om onze deelnemers en docenten goed te beschermen tegen het risico op verspreiding van het coronavirus. Wij gaan zeer bewust om met de RIVM-corona-richtlijnen. Deelnemers en docent zijn alleen welkom als ze geen risico vormen voor de gezondheid. Blijf thuis bij koorts, verkoudheid, benauwdheid, hoesten of andere symptomen. Indien deze symptomen live deelname niet toelaten, bieden wij de mogelijkheid om digitaal deel te nemen.
  • We werken met groepen van maximaal 6 personen, zo houden we het contact mogelijk op 1,5 meter en gaan we voor echte aandacht. De ruimte wordt in de ochtend van de training geheel gereinigd. Wij heten je persoonlijk welkom en maken met jou Corona-veilige afspraken. Je tekent voor je aanwezigheid en het nemen van de verantwoordelijkheid voor Corona-veilig gedrag. Wij verzoeken je de veilige afstand tot andere gasten te respecteren. Bij aankomst heb je direct de gelegenheid om jouw handen te reinigen na je reis. Wij bieden je desinfecterende gel of spray aan op de locatie. Wij zorgen voor voldoende zeep, doekjes, schone handdoeken, papieren zakdoekjes en handgel zodat alle deelnemers met enige regelmaat hun handen kunnen wassen. Iedereen dient regelmatig zijn/haar handen te wassen, bij niezen en hoesten pas je de elleboog- methode toe.
  • Bij aankomst, koffie en lunch houdt iedereen zich aan de 1,5 meter afstand. Zowel tot onze docent als tot de andere deelnemers. Wij zorgen dat de lunch met gepaste afstand bij jou bezorgd wordt. Broodjes worden aangeboden per deelnemer in een eigen ‘boterhammenzak’ en in bestek dat in een afgesloten zakje wordt aangeboden. Deelnemers krijgen eten en drinken aangeboden in afgesloten eenheden, zoals waterflesjes, zakjes snoep etc. Koffie en thee wordt op gezette tijden geschonken en aangeboden op afgiftepunten waar dit om de beurt opgehaald kan worden.
  • Open opleidingen zijn van 10.00 – 16.00 uur. Wij verzorgen graag de lunch. Heb je dieetwensen, laat ons dit van te voren weten. Dan denken we met je mee.
  • De kosten van een open opleiding zijn €395,- per dag. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief lunch- en locatiekosten.
  • Iedere cursist ontvangt na het afronden van de opleiding een gepersonaliseerd certificaat van De PreventieCoach.
Call Now ButtonBel Direct