Agenda

In deze bijzondere tijd hebben we onze agenda en diensten aangepast! We hebben onze opleidingsruimte Corona-veilig ingericht en diverse Corona-veilige aanpassingen gedaan. We hebben de luxe dat we zowel binnenshuis als buiten kunnen werken met groepen. Wanneer het mogelijk is werken we bij voorkeur buiten op onze ruime terras, veilig in de open lucht.

Nieuws en planning in 2020
We nemen het zekere voor het onzekere en plannen de nieuwe open opleidingen na de zomer. Kijk hieronder voor data. Kan je niet op deze data, mail gerust om even te overleggen.

Iedereen is welkom voor online coaching en advisering. Link naar online coaching.

Kijk hier voor Het online werkplekadvies gericht op gezond (thuis)werken.

Hieronder de agenda voor onze open opleidingen. Wij plannen regelmatig opleidingen in op verzoek. Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een specifieke opleiding. We denken graag mee. Ook online kunnen we je op weg helpen met advies voor (thuiswerkende) collega’s

Opleiding1e opleidingsdag2e opleidingsdag
ErgoCoach Werkplekadviseur basis 1 dag Maandag 14 septemberOok online kunnen we je op weg helpen met advies voor thuiswerkende collega’s ( vol geboekt)
ErgoCoach Kantoor met OplossingsKracht 2 dagen Maandag 14 septemberMaandag 21 september 2020
(vol geboekt)
ErgoCoach Werkplekadviseur basis 1 dag Woensdag 14 oktober 2020Ook online kunnen we je op weg helpen met advies voor thuiswerkende collega’s
ErgoCoach Kantoor met OplossingsKracht 2 dagenWoensdag 14 oktober 2020Woensdag 21 oktober 2020
Preventiemedewerker basis 1 dag Donderdag 22 oktober 2020
Inspirerende Preventiemedewerker 2 dagen Donderdag 22 oktober 2020Donderdag 5 November 2020
Preventiemedewerker basis 1 dagMaandag 2 november 2020
Inspirerende Preventiemedewerker
2 dagen
Maandag 2 november 2020Dinsdag 3 november 2020
Coachen met OplossingsKracht op Positieve GezondheidMaandag 5 oktober 2020Maandag 12 oktober 2020
Coachen met OplossingsKracht op Positieve GezondheidWoensdag 11 november 2020Dinsdag 24 november 2020

Algemene informatie over onze open opleidingen en onze Corona-veilige aanpassingen.

  • Open opleidingen vinden plaats in onze prachtige trainingsruimte in Harderwijk. Het adres is Mecklenburglaan 94, 3843BP Harderwijk.
  • De PreventieCoach vindt het uitermate belangrijk om onze deelnemers en docenten goed te beschermen tegen het risico op verspreiding van het coronavirus. Wij gaan zeer bewust om met de RIVM-corona-richtlijnen. Deelnemers en docent zijn alleen welkom als ze geen risico vormen voor de gezondheid. Blijf thuis bij koorts, verkoudheid, benauwdheid, hoesten of andere symptomen. Indien deze symptomen live deelname niet toelaten, bieden wij de mogelijkheid om digitaal deel te nemen.
  • We werken met groepen van maximaal 8 personen, zo houden we het contact mogelijk op 1,5 meter en gaan we voor echte aandacht. De ruimte wordt in de ochtend van de training geheel gereinigd. Wij heten je persoonlijk welkom en maken met jou Corona-veilige afspraken. Je tekent voor je aanwezigheid en het nemen van de verantwoordelijkheid voor Corona-veilig gedrag. Wij verzoeken je de veilige afstand tot andere gasten te respecteren. Bij aankomst heb je direct de gelegenheid om jouw handen te reinigen na je reis. Wij bieden je desinfecterende gel of spray aan op de locatie. Wij zorgen voor voldoende zeep, doekjes, schone handdoeken, papieren zakdoekjes en handgel zodat alle deelnemers met enige regelmaat hun handen kunnen wassen. Iedereen dient regelmatig zijn/haar handen te wassen, bij niezen en hoesten pas je de elleboog- methode toe.
  • Bij aankomst, koffie en lunch houdt iedereen zich aan de 1,5 meter afstand. Zowel tot onze docent als tot de andere deelnemers. Wij zorgen dat de lunch met gepaste afstand bij jou bezorgd wordt. Broodjes worden aangeboden per deelnemer in een eigen ‘boterhammenzak’ en in bestek dat in een afgesloten zakje wordt aangeboden. Deelnemers krijgen eten en drinken aangeboden in afgesloten eenheden, zoals waterflesjes, zakjes snoep etc. Koffie en thee wordt op gezette tijden geschonken en aangeboden op afgiftepunten waar dit om de beurt opgehaald kan worden.
  • Open opleidingen zijn van 10.00 – 16.00 uur. Wij verzorgen graag de lunch. Heb je dieetwensen, laat ons dit van te voren weten. Dan denken we met je mee.
  • De kosten van een open opleiding zijn €395,- per dag. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief lunch- en locatiekosten.
  • Iedere cursist ontvangt na het afronden van de opleiding een gepersonaliseerd certificaat van De PreventieCoach.
Call Now ButtonBel Direct