App PreventieCoach Arbo

De app PreventieCoach voor gezond, veilig en plezierig werken.
De PreventieCoach app zit vol nuttige informatie, e-learning, e-nieuws, filmpjes, agenda, checklisten en meer. De app is “PreventieCoach arbo” is dè app voor preventiemedewerkers, ergocoaches, veiligheidscoaches, arbo-professionals, werkgevers, OR, HRM, P&O, managers, arbo-professionals, studenten en natuurlijk voor medewerkers. Iedereen is preventiemedewerker! Het uitgangspunt van deze app is een nieuwe benadering van preventie. Preventie betekent ons inziens de verantwoordelijkheid nemen voor fysieke, emotionele, sociale en mentale veerkracht en balans, dit vraagt van een ieder om zelfmanagement en aanpassingsvermogen. Eigenaarschap voor de eigen gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Met de app kunnen we bijdragen aan bewustwording en gedragsverandering. De kennis is er al! De arbo-informatie, instrumenten, checklists, e-learning zijn al openbaar. Nu nog het praktisch maken.

Downloaden van de gratis app PreventieCoach Arbo 
De iphone-versie op: ITunes. Voor de Ipad download de iphone-versie.
Voor Android Google Playstore
De Windows phone Windows PhoneStore.

appplaatje 

Onderwerpen en onderdelen in deze applicatie:

De app is gevuld met ondere andere informatie (arbo, preventie), e-learning, diverse modellen, het boek “100 vragen over fysieke belasting en gedragsverandering”, Arbowet, werkvormen voor gedragsverandering, het coach- en communicatiemodel OplossingsKracht©, filmpjes, nieuws, ontspanning, checklists en natuurlijk de vele links naar relevante informatie gericht op veilig en gezond werken.
Kijk hier voor de beschrijving van de app preventiecoach op www.inpreventie.nl

  • Preventie, arbo en vitaliteit, veilig, duurzaam en gezond werken,
  • Fysieke belasting met gratis het boek “100 vragen voor de ergocoach, oplossingskracht fysieke belasting”
  • Mentale belasting en PSA, werkstress en plezier in het werk
  • Het Nieuwe Werken en eigenaarschap
  • Veiligheidsbewustzijn, gedrag en cultuur
  • Leiderschap, coaching en communicatie
  • Gedragsverandering en draagvlak
  • Arbowet- en regelgeving, arbocatalogi
  • De taken en rollen bij preventie en arbo
  • E-nieuws, evenementen, e-learning

De App PreventieCoach is blijvend in ontwikkeling
Deze app is vanuit co-creatie tot stand gekomen en iedereen kan aan de inhoud en kwaliteit van deze app bijdragen.De applicatie PreventieCoach is binnen binnen 3 maanden meer dan 2000 keer gedownload. De app is

Ook jouw inbreng wordt gewaardeerd en we linken graag naar je door. Vul deze app aan met jouw kennis en inzichten. Co-creatie gewenst, mail je aanvullingen.

De app preventiecoach werd als good practice toegevoegd aan de Samen-Werk-Koffer

Verschillende tools, aanpakken en interventies helpen u om samen te werken aan veiligheid en gezondheid op het werk. Deze tools zijn verzameld in De Samen- Werk-Koffer: een initiatief van het Nederlands Focal Point van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk, en één van de eindresultaten van de Campagne ‘Samen sterk voor Preventie’.

De app werd getoond op het International Media Festival for Prevention 2014 
apppreventiecoachmediafestival2014

Stimuleer anderen tot gebruik van deze app
Wij delen onze passie voor gezond, veilig en plezierig werken graag met jou! De kennis is er al, het enige wat nu nog nodig is, is jouw inzet en enthousiasme! Draag bij aan het werkplezier van anderen. We houden contact, je input is meer dan welkom. Weet de grenzen van deskundigheid. Je kan en hoeft niet alles zelf te weten daar heeft de arbo-professional voor gestudeerd. De arbo-professional kan je verder helpen met de benodigde kennis en met het ontwikkelen van vaardigheden. Dus gezond verstand en grenzen.

PRIVACY STATEMENT APP

Call Now Button