Training MapsTell wereld van verschil gedragsvoorkeuren

Teams met inzicht in elkaars gedragsstijl voorkomen een team-burn-out. Kies voor een inspirerende teamtraining “een wereld van verschil” gebaseerd op DISC met MapsTell. 
Elk mens heeft zo zijn eigen-aardigheden en eigen gedragsstijl. Krijg jij energie van vernieuwende plannen ontwikkelen of ga je voor uitdagende doelstellingen? Bouw je liever aan relatie met de klant of ga je voor het verbeteren van inhoud en kwaliteit?
Met inzicht en begrip in ieders gedragsstijl bereik je een betere verbinding, samenwerking en meer resultaat.

De PreventieCoach gaat en staat voor energiegevende teamontwikkeling:

  • Vertrouwen i.p.v. oordelen en wantrouwen in elkaar.
  • Omgaan met andere betekenisverlening i.p.v. conflicten
  • Verbinding i.p.v. gebrek aan betrokkenheid
  • Het nemen van eigenaarschap in plaats van het ontlopen van verantwoordelijkheid
  • De juiste aandacht voor resultaten en acties i.p.v. te weinig aandacht voor het resultaat.
  • Elkaar steun bieden bij fouten i.p.v. elkaar afvallen.
  • Bijdragen aan innovatie, specifieke oplossingen en een plan van aanpak i.p.v. probleemverkenning.

Teammapping

Teams waar hard gewerkt wordt maar waar geen verbinding is, zijn niet duurzaam. Zo’n team raakt opgebrand. Vergroot in het team de emotionele intelligentie en ontdek hoe we nog meer resultaten kunnen behalen met zelfinzicht, steun en het positief verbinden. Voorkom energielekken zoals ruis en miscommunicaties en verbeter de samenwerking in teams en breng jezelf en je team in kaart met Mapstell TeamMapping. Beelden zeggen meer dan woorden. We kunnen ons letterlijk verplaatsen in de ander. De dialoog wordt in gang gezet, de kaart biedt overzicht en de wereld ligt aan je voeten……


Ieder neemt zijn of haar voorkeurspositie in en we gaan “in de wereld van verschil” met elkaar in gesprek, in dialoog. In één oogopslag worden de verschillende gedragsvoorkeuren duidelijk. Zeer visueel, beeldend en aansprekend. Dan pas worden verschillen leuk en nuttig! Teams zijn welkom in de wereld van verschil met associatieve cartografie.De wereld van Verschil in gedrag” en “OplossingsKracht” bieden verdieping door eenvoud en het associatieve. Sebastiaan Rompa, MapsTell heeft zeer origineel de verschillen in menselijk gedrag inzichtelijk weten te maken. De PreventieCoach werd geaccrediteerd als MapstellGuide.

IMG_2108

 

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheid, Verbinding, Visie en Verandering
De MapsTellGuide Ingeloes Bense biedt je alle veiligheid. Met haar als gids kan je rekenen op een interessante, veelzijdige, actieve en leuke training.  Vol met kennis over mensen, communicatie, gedragsverandering en drijfveren. Zij kent de wereld van verschil, is gastvrij en ervaren met teams. Voor de duidelijkheid nog even. We gaan voor energiek communiceren en dus zullen we niet het moeras in gaan met het team. De gids volgt de mens, ieder bepaalt in welk gedragsgebied zij zich thuis voelt en niemand wordt vastgezet op een of ander eiland! Vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel:)

Breng jezelf in kaart met PersonalMapping™ Mapstell basis 
Teamleden worden uitgenodigd voor een korte vragenlijst om vooraf aan de training bij De PreventieCoach meer zicht te krijgen op hun persoonlijk profiel en de eigen gedragskenmerken. Na het invullen van een korte vragenlijst (6 minuten) wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje (4 minuten). Hierin leer jij hoe jij jouw karaktereigenschappen kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega’s te halen!  Je ontvangt bovendien jouw PersonalMap direct in je mailbox. Bekijk een voorbeeld PersonalMap of

Breng jezelf uitgebreid in kaart met PersonalMapping PRO™ Mapstell verdieping
Met de PersonalMapping PRO™ ontvangen deelnemers naast hun eigen PersonalMap en de persoonlijke toelichtingsfilm ook de uitgebreide Routebeschrijving. In dit persoonlijke document staat een uitgebreide toelichting op de PersonalMap, de gedragskenmerken, handige omgangs- en communicatietips enz.  Voorbeeld routebeschrijving . Wil je meer weten over  stuur een mailtje en vrijblijvend vertellen we je graag meer..

Tarieven training en [uitgebreide] gedragsbeschrijving
De PreventieCoach biedt diverse soorten trainingen aan, als onderdeel van een ontwikkelcyclus OplossingsKracht. Vraag naar onze tarieven. PersonalMapPro: p.p zijn de kosten voor een PersonalMap en de Routebeschrijving) €75 excl. 21% BTW.

mapstell-team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik & mail je vraag!
Bel