Training MapsTell – Een wereld van verschil

De PreventieCoach gaat en staat voor energiegevende teamontwikkeling. Naast de trainingen die wij aanbieden met het coach- en communicatiemodel OplossingKracht bieden wij ook een training aan met Mapstell, genaamd “Een wereld van verschil”.

Vergroot in het team de emotionele intelligentie en ontdek hoe we nog meer resultaten kunnen behalen met zelfinzicht, steun en het positief verbinden.Voorkom energielekken zoals ruis en miscommunicaties en verbeter de samenwerking in teams en breng jezelf en je team in kaart met Mapstell TeamMapping. 

Teammapping met Mapstell
Elk mens heeft zo zijn eigen-aardigheden, gedragsstijl en voorkeursposities. Aan de hand van ‘De wereld van verschil’ gaan we ontdekken wat ieders voorkeuren zijn. Door letterlijk op de wereld plaats te nemen bieden we overzicht en worden verschillen in één oogopslag verschillende voorkeuren duidelijk. Met inzicht en begrip in ieders gedragsstijl bereik je een betere verbinding, samenwerking en meer resultaat. Wij faciliteren en begeleiden hierbij het gesprek.

Combinatie met OplossingsKracht
De wereld van Verschil in gedrag” en “OplossingsKracht” bieden verdieping door eenvoud en het associatieve. Sebastiaan Rompa, MapsTell heeft zeer origineel de verschillen in menselijk gedrag inzichtelijk weten te maken. Ingeloes Bense werd geaccrediteerd als MapstellGuide. Met Ingeloes als gids kan je rekenen op een interessante, veelzijdige, actieve en leuke training. Vol met kennis over mensen, communicatie, gedragsverandering en drijfveren. Zij kent de wereld van verschil, is gastvrij en ervaren met teams.

Waar we nog meer aandacht aan besteden:

 • Vertrouwen i.p.v. oordelen en wantrouwen in elkaar.
 • Omgaan met andere betekenisverlening i.p.v. conflicten
 • Verbinding i.p.v. gebrek aan betrokkenheid
 • Het nemen van eigenaarschap in plaats van het ontlopen van verantwoordelijkheid
 • De juiste aandacht voor resultaten en acties i.p.v. te weinig aandacht voor het resultaat.
 • Elkaar steun bieden bij fouten i.p.v. elkaar afvallen.
 • Bijdragen aan innovatie, specifieke oplossingen en een plan van aanpak i.p.v. probleemverkenning.

Voor de duidelijkheid nog even. We gaan voor energiek communiceren en dus zullen we niet het moeras in gaan met het team. De gids volgt de mens, ieder bepaalt in welk gedragsgebied zij zich thuis voelt en niemand wordt vastgezet op een of ander eiland! Vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel:)

Individueel mappen – PersonalMap
Teamleden worden uitgenodigd voor een korte vragenlijst om vooraf aan de training bij De PreventieCoach meer zicht te krijgen op hun persoonlijk profiel en de eigen gedragskenmerken. Na het invullen van een korte vragenlijst (6 minuten) wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje (4 minuten). Hierin leer jij hoe jij jouw karaktereigenschappen kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega’s te halen!  Je ontvangt bovendien jouw PersonalMap direct in je mailbox. Bekijk een voorbeeld PersonalMap of vraag per mail een gratis demo aan en breng jezelf direct in kaart!

PersonalMapping Pro
Breng jezelf uitgebreid in kaart met PersonalMapping PRO™ Mapstell verdieping. Met de PersonalMapping PRO™ ontvangen deelnemers naast hun eigen PersonalMap en de persoonlijke toelichtingsfilm ook de uitgebreide Routebeschrijving. In dit persoonlijke document staat een uitgebreide toelichting op de PersonalMap, de gedragskenmerken, handige omgangs- en communicatietips enz.  Voorbeeld routebeschrijving . De kosten voor een PersonalMapping Pro zijn €75,= per persoon, exclusief 21% BTW.

Overige informatie

 • Dit is een in-company opleiding. Neem contact met ons op om te overleggen over potentiële opleidingsdata.
 • Afhankelijk van de beoogde doelen bepalen we samen de duur van de ontwikkelcyclus (2 – 6 dagen).
 • De opleiding kost €2000,- per dag van 10:00 – 16.00 uur. Dit is exclusief 21% btw en €17,50 lunch- en locatiekosten per deelnemer, per dag.
 • Alle deelnemers krijgen na afronding van de opleiding het certificaat “Mapstell: Een wereld van verschil” van De PreventieCoach.
 • De opleiding wordt gegeven voor maximaal 8 deelnemers.
 • De opleidingen en trainingen worden bij voorkeur gegeven op het volgende adres: Mecklenburglaan 94, 3843BP Harderwijk. Bel gerust om mogelijkheden op de eigen locatie te bespreken.
Bel met Ingeloes Bense