Krachtig doelen bereiken met OplossingsKracht

De Workshop ” Krachtig doelen bereiken en energiegevend communiceren met OplossingsKracht”

Deze workshop draagt bij aan het krachtig behalen van je doelen, je welzijn en [werk]plezier. Wij hebben er lol in om je te leren hoe jij krachtiger je doelen kan bereiken met het zelfcoachmodel “OplossingsKracht”. 

Energiegevende communicatie vergroot de verbinding en het succes in samenwerking
Je krijgt de handvatten om constructief je communicatie te verbeteren, je doelen te kiezen, een plan te maken en resultaten te behalen. Je leert te luisteren naar je eigen behoeften, je motivatie te ontdekken, gedachten en gevoelens te delen. Dat geeft energie en dat leren we je graag.

Deze korte workshop geeft je inzicht in jezelf en draagt bij aan jouw gewenste toekomst.
Je wordt praktisch bewust van je eigen mogelijkheden. 

Voel je beter, verminder je stress, leer beter doelen te stellen en vier je successen.

Motivatie
Je ontdekt met behulp van het model OplossingsKracht je echte doel en je ontdekt welke mogelijkheden er zijn om tot daadkracht te komen.

Steun
Ieder doel houdt in dat je ook jezelf de gewenste steun biedt. Maar soms steunen we onszelf niet, te weinig of erger nog saboteren we zelfs onszelf. Met het model OplossingsKracht breng je balans in je de diverse soorten steun zoals de analytische, empathische, creatieve en praktische steun. Jezelf de gewenste steun bieden, het bereiken van je doelen voorkomt stress en draagt bij aan je welzijn en plezier. Bewustwording van je eigen voorkeuren, je automatische patronen is de eerste stap.

Resultaat
De workshop zet je aan tot inzicht in jezelf en draagt bij aan je communicatiekracht, je denkkracht, veerkracht, oplossingskracht en daadkracht.
Simpel, praktisch, direct toepasbaar en energiegevend!

Wij hebben er zin in.
Ingeloes Bense De PreventieCoach

“Krachtig doelen bereiken met OplossingsKracht”

 

Meld je aan of bel 0651089862

Bel