Week van de werkstress 2018 workshop Positieve Gezondheid met OplossingsKracht

Gratis workshop in de Week van de werkstress 2018 “Van werkstress naar Positieve Gezondheid met OplossingsKracht”.
Geef jezelf en anderen de gewenste steun!

Vergroot in je eigen organisatie het werkplezier, verminder de werkstress met het model Positieve Gezondheid en OplossingsKracht en leer samen knelpunten oplossen.

Meld je aan voor de gratis workshop van De PreventieCoach in Harderwijk in “De week van de werkstress 2018”.
Op 12 November van 09.30 – 12.00 en van 13.30- 16.00 uur verzorgt Ingeloes Bense de workshop Positieve Gezondheid met OplossingsKracht in Harderwijk. Zij vertelt je graag over hoe het empathie- en gespreksmodel ‘OplossingsKracht’ werd genomineerd in 2014 als 1 van de 10 Goede Praktijken van werkdruk naar werkplezier.

Coach (jezelf) op Positieve gezondheid met OplossingsKracht.
Eenvoudig, praktisch, direct toepasbaar, gericht op eigenaarschap en vooral energiegevend! Krijg als organisatie grip op werkplezier. Met deze workshop ontdek je hoe je als organisatie de stap kan maken naar energiegevende leiderschap en [zelf]zorg. Daar knapt een organisatie echt van op. Wij hebben er zin in.

Workshop “Van werkstress naar Positieve Gezondheid met OplossingsKracht.” In deze workshop maak je kennis met 2 instrumenten:
1. het empathie- en coachmodel OplossingsKracht voor de gewenste steun [Ingeloes Bense] 
2. Het Spinnenwebmodel Positieve Gezondheid [Machteld Huber]. 

Met deze instrumenten leer je begrijpend luisteren, de gewenste steun bieden, vragen, ontvangen, regisseur zijn in gesprekken, knelpunten oplossen, drijfveren herkennen. Wij leren je graag tactisch coachend communiceren en empathisch navigeren met Positieve Gezondheid. 

Ieder mens beschikt over OplossingsKracht: denkkracht, veerkracht, wilskracht, verzin/veranderkracht, daadkracht!

Maak de stap van preventie naar amplitie: het versterken van medewerkers leer je bij De PreventieCoach 

wwk-van-de-werkstress-trainingen-De-PreventieCoach-2018

Dit jaar is de week van de werkstress van 12 tot en met 15 November 2018.
De PreventieCoach verzorgt in deze week diverse workshops in verschillende organisaties. Wil je ook in jouw organisatie een training aanbieden? Wees snel en benader ons. 

Wil je deelnemen aan de gratis workshop op 12 November van 09.30 – 12.00 of van 13.30- 16.00 uur? Meld je aan met het inschrijfformulier of stuur een mail naar Ingeloes Bense info@preventiecoach.nl 0651089862. Locatie training: Harderwijk, Mecklenburglaan 94, 3843BP.  

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van aanmelding en de tijd waarop je welkom bent.  Er zijn geen kosten aan verbonden. Ruim 10 dagen vooraf ontvang je een mail met de locatiegegevens en overige informatie. Wanneer je onverwachts niet kan, dan is het fijn te weten dat je je kosteloos kan afmelden tot 10 dagen vooraf. Daarna zijn er administratiekosten van 25 euro ex btw bij afwezigheid zonder kennisgeving.

Meld je aan of bel 0651089862
Bel