Breng jezelf in kaart met “de wereld van verschil”

[H][er]ken jezelf en anderen.

Gelukkig verschillen mensen van elkaar. Mooi, want dit betekent dat we elkaar kunnen aanvullen. Niet mooi, want het betekent ook elkaar niet begrijpen en dat kost energie, tijd en geld.

Kom met je team voor kennismaking bij “De wereld van verschil” van MapsTell.

MapsTell heeft PersonalMapping™ ontwikkeld. Dit is een cartografische weergave van de manier waarop jij je gedraagt, communiceert en reageert. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje. Hierin leer jij hoe jij jouw karaktereigenschappen kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega’s te halen! Je ontvangt bovendien jouw PersonalMap direct in je mailbox. Interessant en leuk om te delen want zo leer jij jezelf en anderen nog beter kennen. Zin in een teamworkshop van een gecertificeerd MapsTell Guide? Neem contact met ons op.

geaccrediteerd-mapstellguide-trainer

We nodigen je uit om letterlijk op “de wereld van verschil” te staan.

De Wereld van Verschil bestaat uit de vier hoofdstijlen van de DISC methode: Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus. Doe de gratis test en ontvang de resultaten in je eigen mailbox.


Nieuw: BasicMapping 

ProfessionalMapping
Voor bedrijven en organisaties die nog dieper in willen gaan op individuele gedragsstijlen is er ProfessionalMapping. Naast de PersonalMap ontvangt iedere deelnemer de Routebeschrijving die is uitgebreid met leiderschapsstijlen. Wat is de invloed die de deelnemer, al dan niet bewust, op zijn of haar omgeving heeft? Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen Persoonlijk Leiderschap, Interpersoonlijk Leiderschap en Teamleiderschap.

ProfessionalMapping

TeamMapping

Om de verhoudingen binnen een afdeling of organisatie inzichtelijk te maken heeft MapsTell TeamMapping ontwikkeld. TeamMapping is een op PersonalMapping gebaseerde analyse van de gedragsstijlen binnen een groep. De deelnemers worden op basis van hun PersonalMap ingedeeld in de Wereld van Verschil. Het resultaat is een overzichtskaart die in één oogopslag toont hoe een groep is samengesteld en welke gedragseigenschappen de deelnemers hebben.

mapstelltrainingen-coaching-met-mapstell-persoonlijke-ontwikkeling

De PreventieCoach verzorgt professionele teamtrainingen o.a. met De wereld van verschil en met ons eigen empathie- en communicatiemodel OplossingsKracht.

Klik & mail je vraag!
Bel