2-daagse opleiding het enneagram vanuit OplossingsKracht

Wil jij meer inzicht krijgen in jezelf en anderen, en ben je op zoek naar praktische handvatten voor professionele ontwikkeling, het versterken van mensen en energiegevende communicatie? Dan is de tweedaagse basisopleiding “Het enneagram vanuit OplossingsKracht” iets voor jou!
Leer praktisch werken met het krachtige instrument van het enneagram en ontdek het OplossingsKracht-model van trainer Ingeloes Bense in deze tweedaagse. 

Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je eigen enneagram-persoonlijkheidstypes en de drijfveren van de mensen om je heen. Je leert hierop te bevragen, begrijpend te luisteren en anderen de gewenste (zelf)steun te bieden. Hierdoor begrijp en begeleid je anderen beter, wat zorgt voor amplitie (het versterken van mensen), effectieve samenwerking en een psychologisch veilige werkomgeving.

Als leidinggevende kan het enneagram en het model OplossingsKracht je helpen om je teamleden beter te begrijpen en effectiever aan te sturen. Door inzicht te krijgen in de persoonlijkheidstypes en drijfveren van je medewerkers, kan je beter inspelen op hun behoeften en motivaties, wat leidt tot meer psychologische veiligheid, vitale samenwerking, productiviteit en een betere werksfeer.

Ook adviseurs kunnen het enneagram en het model OplossingsKracht gebruiken om hun klanten beter te begrijpen en meer effectieve oplossingen aan te bieden. Door inzicht te krijgen in de persoonlijkheidstypes en drijfveren van klanten, kunnen adviseurs beter inspelen op hun behoeften en verwachtingen, wat kan leiden tot verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit.

Voor coaches kan het enneagram en het model OplossingsKracht eveneens waardevol zijn. Door zelfinzicht en eigen voorkeuren te (h)(er)kennen, kunnen coaches betere resultaten behalen voor hun cliënten. Door inzicht te hebben in de persoonlijkheidstypes van hun cliënten en hun drijfveren, kunnen ze hen gerichter begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkeling. Coaches kunnen ook de communicatie tussen teamleden verbeteren door middel van het enneagram. Door inzicht te hebben in de verschillende persoonlijkheidstypes en communicatiestijlen, kunnen coaches teamleden beter op elkaar afstemmen en zo de samenwerking en efficiëntie bevorderen.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die praktische handvatten zoekt voor zelfinzicht, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, inclusief leiders en coaches. Na afronding van de opleiding ontvang je het certificaat “Het enneagram vanuit OplossingsKracht” van De PreventieCoach.

Deze opleiding is een basisopleiding waarin je kennismaakt met de twee instrumenten: het enneagram en het model OplossingsKracht. Na afronding van deze tweedaagse opleiding ontvang je het certificaat “Het enneagram vanuit OplossingsKracht” van De PreventieCoach.

Daarnaast is er een mogelijkheid om de opleiding verder te verdiepen met o.a. de tweedaagse vervolgopleiding “Het enneagram en OplossingsKracht bij stress in de organisatie”. In deze verdiepende opleiding leer je hoe je het enneagram en het model OplossingsKracht kunt toepassen in situaties van stress in de organisatie, om effectiever te kunnen handelen en te zorgen voor een gezonde energiegevende werkomgeving. Een andere verdieping kan zijn de tweedaagse opleiding Coachen op Positieve Gezondheid en natuurlijk kan je met deze basisopleiding aansluiten op de 6-daagse opleiding tot OplossingsKrachtCoach | AmplitieCoach. 

De tweedaagse opleiding vindt plaats op de locatie Mecklenburglaan 94 in Harderwijk en de kosten bedragen €795,- exclusief btw voor maximaal 8 deelnemers. Investeer in je persoonlijke en professionele groei en schrijf je nu in voor de tweedaagse basisopleiding “Het enneagram vanuit OplossingsKracht

Direct naar agenda

Contact, optie, aanmelden.

Bel met Ingeloes Bense