E-werkplekadvies

Online werkplekadvies

Wij geven online advies om de eigen werkplek preventief ergonomisch verantwoord in te stellen. Met het aanbieden van het e-werkplekadvies kunnen medewerkers op elke locatie en dus ook thuis gezond, veilig en vitaal werken. Ons advies biedt organisaties hierdoor de mogelijkheid om HNW-proof te zijn. Onze expertise ten aanzien van gedrag, ergonomie en kennis van het voorkomen van fysieke en mentale overbelasting zetten wij graag in. Naast preventief advies geven onze bedrijfstherapeuten ook advies bij RSI, stress- en rugklachten. Naast het geven van online werkplekadvies aan medewerkers en leidinggevenden bieden we ook een opleiding aan gericht op het online coachen op gedragsverandering.

Onze e-diensten zijn gericht op: preventie van fysieke overbelasting (het e-werkplekadvies), het werkplekadvies arbo | e-coaching thuiswerkplek | hetnieuwewerken | telewerken, preventie van mentale en emotionele overbelasting (stress en vitaliteit), ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden voor leidinggevenden en medewerkers, snel online advies voor arbo-adviseurs, preventiemedewerkers, leidinggevenden, ergocoaches, HRM.

De voordelen van online begeleiding en e-coaching is dat e-coaching het mogelijk maakt om snel te kunnen reageren op relevante vraagstukken, je via de mail in je eigen tempo kan reflecteren in samenwerking met de coach, je leert experimenteren met nieuw gedrag en het vieren van successen en e-coaching kan op elk gewenst moment van de dag, geen reistijden en reiskosten.

Neem gerust contact met ons op voor onze tarieven en informatie over online werkplekadvies.


Bel